سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در مورد واگذاری کارتهای بازرگانی به غیر، به مدیرکل امور اسناد و سردفتران نامه نوشت و اعلام کرد:واگذاری کارت بازرگانی به غیر وجاهت قانونی ندارد.
تصمیم دولت در ممنوعیت ثبت سفارش ۱۳۳۹ قلم کالا برای کنترل تقاضا و ساماندهی نابسامانی ارزی است که با این کار وابستگی ها را کاهش داده و از تولید داخل و تولید ایرانی حمایت کند.
کشورهای چین، امارات متحده عربی، عراق، افغانستان، هند، کره جنوبی، پاکستان، اندونزی، تایلند و ترکیه ۱۰ مقصد اول کالاهای صادراتی ایران در دو ماهه ابتدایی امسال بوده اند.
رییس کنفدراسیون صادرات با اعلام اینکه اظهار نامه های صادراتی بهادار و ارزشمند شد، گفت: پیشنهاد ما به دولت این است که ارز صادراتی به کالاهای غیرضروری تعلق گیرد.
دولت هند رسما اعلام کرده است برای خرید نفت از هند طبق روال گذشته باید منتظر مشخص شدن وضعیت تحریم های آمریکا بود اما با این حال برخی از شرکت های پالایشی هند اقدام به کاهش خرید نفت از ایران کرده اند.
اوپک در بولتن آماری سالانه خود اعلام کرد ذخایر نفت قطعی جهانی ۰.۴ درصد در سال ۲۰۱۷ نسبت به سطح ۲۰۱۶ کاهش یافته و به ۱.۴۸۳ تریلیون بشکه رسید و ذخایر گاز ۰.۲ درصد رشد کرد و به ۱۹۹.۴ تریلیون مترمکعب رسید.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه افزایش نرخ ارز کمکی به صادرات نمیکند، گفت: وقتی تولید وجود نداشته باشد، افزایش نرخ ارز کمکی به صادرات نخواهد کرد، زیرا محصولی برای صادرات وجود ندارد.
صادرات نفت خام ایران در پی دستیابی به توافق هسته ای برجام از روزانه یک میلیون و ۱۳۰ هزار بشکه در سال ۱۳۹۱ به بیش از ۲ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در سال ۱۳۹۶ رسید.
گمرک ایران دستورالعمل جدید ارزی مربوط به واردات موقت کالا که مطابق با مصوبات جدید دولت در زمینه ساماندهی و مدیریت بازار ارز است را جهت اجرا به گمرکات کشور ابلاغ کرد.
طبق آمار، صادرات نفت ایران در سال ۲۰۱۱ (پیش از تحریمها) دو میلیون و ۵۳۷ هزار بشکه و آخرین میزان صادرات در آوریل ۲۰۱۸ دو میلیون و ۶۹۵ هزار بشکه در روز بوده است.
سخنگوی دولت از ثبت سفارش ۱۴ میلیارد و ۳۳۴ میلیون دلار کالا در دو ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: میزان صادرات در مقایسه با سال گذشته ۲۸.۵ درصد افزایش و واردات ۱.۷ درصد تقلیل یافته است.